Juletrær

Opplevelser er gode gaver.

På Rolstad gård arrangerer vi flotte opplevelser med hest og slede til skogs hvor familien kan hente eget juletre. De som ikke er ute etter juletre kan gi et bake/pizzakurs i julegave. Eller hva med et døgn i ei tømmerkoie ved idylliske Ellingsjøen i Fenstad. Her arrangeres også hengekøyeturer hvor Anne Kristin er med som guide, og serverer lokalmat og sørger for bål og gode opplevelser. Ta kontakt for gavekort.

Juletrær

Over de siste 20 årene har produksjonen blitt utvidet og vi har idag over 5000 trær på rot i hageskogene og på gården. Og vi produserer idag  flere sorter juletrær til glede for fler.


På gården kan dere velge akkurat det treet som er deres favoritt, med det utseende og utforming som faller best i smak. Velg mellom:

  • Fjelledelgran kr 800 for trær opp til 2 meter 
  • Vanlig norsk gran kr 500 for trær opp til 2 meter
  • Serbergran kr 600 for trær påå til 2 meter
  • Store juletrær - vi leverer på bestilling


 Vi er medlem av Pyntegrøntringen for å kunne produsere juletrær med kompetanse og kvalitet.

Inn i varmen

Bryggerhuset er den eldste bygningen

på gården, med et unikt miljø, med en fin ramme for en pust i bakken i førjulstiden.


Her kan du varme deg ved peisen, spise julegrøt, nybakt brød, boller eller brødskive.


Vi selger grøt, kaffe, gløgg og noe å bite i. De som er heldige kan kjøpe nybakt brød fra bakerovnen. Førstemann til mølla!

Hest og slede

Tidligere var det tradisjon å ta hest og slede til skogs for å finne juletre, og stadig fler kommer til Rolstad gård for å gjøre juletrehandelen til en opplevelse.


Turen går på en gårdsveg og dere blir sluppet av ved et etablert juletrefelt  hvor familien kan plukke ut ei gran, eller edelgran. Treet betales på gården med vipps eller kort.


 Kanefart kjøpes og bestilles tid på forhånd. Kun når vi har åpent julemarked, som regel de to siste helgene før jul. Kan ved større grupper gjøres avtale på andre dager.

Kanefart kr 580,- en familie(maks 5 stk)