Utleie

Selskap


På Rolstad leier du lokaliteter med sjel for dine kurs eller til seminarer. Her er det mulighet for aktivitet og for meditasjon. For de åpne og for de lukkede fora. Her er det lokaler som rommer alle dine festlige anledninger som konfirmasjon, bryllup og alle de store merkedagene.


Lokalene passer for 10-65 personer - avhengig av ønske og behov.

Mulighet for leie av tun med partytelt i vakre omgivelser i nærhet til vår hvite sommer paviljong.


Vi kan levere lokalmat av elg  med hjemmebakt brød fra bakerovnen i bryggerhuset. Til de helt store anledningene samarbeider vi med lokal catering. Ta kontakt med oss så kan vi sammen skape den rammen dere ønsker på vår arena.Priser:Leie av lokaler til selskap: avhengig av lokalitet og hvor mye dere ønsker å gjøre selv. Be om pristilbud i forhold til hva du ønsker.

Bryggerhuset


Bryggerhuset er den eldste bygningen på gården med et unikt og spennende miljø.


Her står det en gammel bakerovn som er restaurert etter år ute av virksomhet.

For bare femti år tilbake var den jevnlig i bruk og bidro med mat til et tyvetalls mennesker som arbeidet på gården.


Vi tar i mot grupper som vil lære mer om å bake brød eller pizza i en bakerovn eller lage tre retters middag, eller kanskje bruke en kveld til å få til de syv slagene før jul.

Bryggerhuset har en mer rustikk stil, men fantastisk atmosfære. Det kan også leies til konfirmasjoner eller andre arrangement, som f.eks kurs hvor relasjonsbygging, eller den gode samtalen er viktig.Tømmerkoia


Gi deg selv et pusterom. Eller ta en avstikker til skogens stillhet og magiske øyeblikk.

Tømmerkoia er bygget av tømmer fra skogen vest for Ellingsjøen. Den ble laget på et laftekurs på Rolstad i 1995. Koia har to senger, en vedovn, to stoler og et bord og ligger ved Ellingsjøen, som tidligere var drikkevannskilde for bygda.


Hytta kan leies for fra 600 kr døgnet (700kr på vinter). Alt som du trenger til en hyggelig opplevelse i skogen må du selv medbringe. Leie innbefatter bruk av ved til oppfyring av hytta. Forlat hytta slik som du selv ønsker å finne den. Kano kan også leies. Hvis du ønsker en hengekøyeopplevelse, eller ønsker middag servert, er dette mulig ved bestilling i forkant. En utrolig mulighet for litt slitne småbarnsforeldre.Det er 1.5 km å gå fra parkeringsplass ved Kårstad, og de fleste klarer å gå på en fin sti opp til hytta.