Utleie

Selskap


På Rolstad leier du lokaler med sjel, for de åpne og de lukkede fora. Lokalene egner seg godt til kurs, møter, seminarer, konfirmasjon, dåp eller lignende selskaper.

Lokalene i hovedhuset består av en sal i 2.etg og to stuer i 1.etg. Ved selskaper er det vanlig å ta middagen i 2.etg og flytte ned til stuene for kaffe og kaker.


Lokalene passer for 10-50 personer - avhengig av ønske og behov.

Be om pristilbud i forhold til hva du ønsker.

Bryggerhuset


Bryggerhuset er den eldste bygningen på gården med et unikt og spennende miljø.


Her står det en gammel bakerovn som er restaurert etter år ute av virksomhet.

For bare femti år tilbake var den jevnlig i bruk og bidro med mat til et tyvetalls mennesker som arbeidet på gården.


Vi tar i mot grupper som vil lære mer om å bake brød og pizza i en bakerovn eller  kanskje bruke en kveld til å bake de syv slagene før jul.

Bryggerhuset har en mer rustikk stil, men fantastisk atmosfære. Det kan også leies til møter, kurs eller andre arrangementer.Tømmerkoia


Gi deg selv et pusterom. Eller ta en avstikker til skogens stillhet og magiske øyeblikk.

Tømmerkoia er bygget av tømmer fra skogen vest for Ellingsjøen. Den ble laget på et laftekurs på Rolstad i 1995. Koia har to senger, en vedovn, to stoler og et bord og ligger ved Ellingsjøen, som tidligere var drikkevannskilde for bygda.


Hytta kan leies for fra 600 kr døgnet (700kr på vinter). Alt som du trenger til en hyggelig opplevelse i skogen må du selv medbringe. Leie innbefatter bruk av ved til oppfyring av hytta. Forlat hytta slik som du selv ønsker å finne den. Kano kan også leies. Hvis du ønsker en hengekøyeopplevelse, eller ønsker middag servert, er dette mulig ved bestilling i forkant. En utrolig mulighet for litt slitne småbarnsforeldre.Det er 1.5 km å gå fra parkeringsplass ved Kårstad, og de fleste klarer å gå på en fin sti opp til hytta.